Geurkorrels voor je stofzuiger

Ben jij ook zo toe aan stofzuiger geurkorrels?

Vind jij het ook zo vervelend dat wanneer je aan het stofzuigen bent, je steeds zo’n muffe stofzuiger lucht ruikt?

Vooral als de stofzuiger met de uitblaaszijde jou kant op wijst, dan wil je het liefst gelijk stoppen.

Nu is stofzuigen niet echt een klusje waar ik me iedere dag op verheug, maar het moet toch gebeuren, zeker als je zoals bij ons twee honden rond hebt lopen.

Om het stofzuigen toch wat aangenamer te maken ben ik begonnen om bij iedere schone stofzak eerst wat gemalen koffiepoeder op te zuigen zodat ik in ieder geval een betere geur had dan muffe stofzuigerlucht tijdens het stofzuigen.

Toen ik uiteindelijk de koffielucht ook wel weer zat was ben ik op zoek gegaan naar een vervanging voor de koffiepoeder, en heb allerlei chemische producten gekocht waaronder de bekende geurstaafjes en diverse potjes met vage inhoudsbeschrijvingen.

Tot ik de geurkorrels tegenkwam van ecologische soyawas, deze geurkorrels zijn 100% plantaardig, gemaakt met Pure Soja-olie en is biologisch afbreekbaar. Het belangrijkste vind ik persoonlijk dat ze geen giftige stoffen bevatten zodat ik me tijdens mijn dagelijkse stofzuigronde daar niet druk om hoef te maken.

Nu is het natuurlijk niet zo dat stofzuigen opeens mijn grootste hobby is, maar het maakt het wel een stuk aangenamer om te stofzuigen terwijl ik mijn favoriete geur (in mijn geval is dat Fresh Linen)  om me heen ruik terwijl ik aan het schoonmaken ben.

Maar misschien stofzuig jij liever op een andere geur, geen probleem, we hebben geuren genoeg, jou favoriete stofzuig geur zit er vast wel tussen.

 


Shop Geurkorrels

Mocht je na het lezen opeens zin hebben om te stofzuigen, en niet met een muffe stofzuigergeur. Bestel dan eens 1 of meerdere van onze heerlijke geurkorrels, en geef hieronder als je wilt jou geurervaring van het stofzuigen met onze geurkorrels.

Ik zou het erg leuk vinden om jou beleving te horen, ik hoop snel van jullie te horen, veel plezier met stofzuigen.

Sfeervolle groetjes van Gerda

Plaats een reactie